Нове активности Фондације НАСЛЕЂЕ ОТАЦА


У оквиру покретања шире српске јавности за питања националног културно-духовног идентитета и отварања простора за снимање филма од великог значаја за српску културу - филма ОТАЦ о почецима Србије, о Светима Сави и Симеону Немањи, фондација НАСЛЕЂЕ ОТАЦА шири делатности на Фејсбуку и спрема и један нови масовни пројекат из области културе.

На Фејсбуку су покренуте чак три групе које имају везе са активностима Фондације. У овом тренутку прати их око 10.000 симпатизера. У плану је што пре повећање броја оних који прате наше информације на 100.000 из Србије и света. Фејсбук има велики потенцијал ширења кругова сличномишљеника у кратком времену. Наравно уз одређено улагање у рекламу и одговарајаћи пратећи рад. Одашиљање важних информација преко Фејсбука већ неко време се и у свету и код нас показало као важна алтернатива класичним медијима који су све више контролисани од група које немају нужно међу својим циљевима очување националног идентитета и духовну обнову народа. На свим групама редовно се појављују нови занимљиви садржаји.

Група "Филм ОТАЦ " је у најдиректнијој служби промоције самог филма, својим порукама и садржајима често упућује на сајт филма ОТАЦ, као и на потребу учествовања прилозима у припремама филма. У овој групи највише се радило на промоцији што се и види по броју симпатизера. 

Фејсбук група ЈАВНА СЛУЖБА је заправо припремна страна за лансирање пројекта ЈАВНА СЛУЖБА - велике и масовне анимације грађана Србије и Срба из региона и света за питања моралне и духовне обнове, за питања очувања националног идентитета и система вредности неопходног за будућност угроженог Српског народа. Покренута је недавно (пре десетак дана) и већ сад, без посебних промотивних активности има брз раст. О самој ЈАВНОЈ СЛУЖБИ ускоро више на страницама сајта НАСЛЕЂЕ ОТАЦА.


 

Фејсбук група Фондација Наслеђе Отаца покренута је пре ове званичне интернет презентације Фондације. Њен раст је за сада екстензиван, а интензивираће се ускоро, паралелно са подизањем остале две фејсбук-групе.
Сигурносни код
Освежи

Коментара:

By Nebojsa Tomic